Karın Duvarı Cerrahisini Desteklemek ve Geliştirmek!

8. Fıtık Okulu

image6

8. Fıtık Okulu Adana'da!

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi, Genel Cerrahi A.D.'nın katkılarıyla; 25 Nisan 2020 Cumartesi günü yapılacak sempozyum, teorik eğitimin yanında, canlı ameliyatlar ile desteklenecektir.

Okul Başkanı, Prof. Dr. Cem Kaan Parsak.

#TEP #TAPP, #IPOM, #TAR, #eTEP

#FıtıkCerrahisi #Fıtık2020Adana

Gelişmeleri Derneğimiz Facebook sayfasından takip edebilirsiniz. Düzenli olarak güncellenecektir.

7. Ulusal Fıtık Kongresi

image7

Uluslararası katılımlı 7. Ulusal Fıtık Kongresi, 3-6 Ekim 2019 tarihlerinde, İzmir'de, Wyndham Grand Hotel Resort & Spa'da.

Bilimsel tema: Güncel fıtık cerrahisi

Sosyal tema: Nesli tehlikede olan tür: Flamingolar.

#UFK2019 #FıtıkCerrahisi

Düzenleme Kurulu

Prof. Dr. Sinan Ersin | Başkan

Prof. Dr. Atıl Çakmak | Sekreter

Op. Dr. Hakan Gök | Sekreter

7. Fıtık Okulu

image8

7. Fıtık Okulu İstanbul'da!

Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinin katkılarıyla; 2 Mart 2019 Cumartesi günü yapılacak sempozyum, teorik eğitimin yanında, canlı ameliyatlar ile desteklenecektir.

Okul Başkanı, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu.

Sempozyumun resmi etiketi #İstanbulFıtık2019 olarak belirlenmiştir.

6. Fıtık Okulu

image9

6. Fıtık Okulu Ankara'da!

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinin katkılarıyla; 8 Aralık 2018 Cumartesi günü yapılacak sempozyum, teorik eğitimin yanında, laparoskopik ve robotik platform ile canlı ameliyatlar ile desteklenecektir.

Okul Başkanı, Ankara Tıp Fakülyesi Genel Cerrahi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Atıl Çakmak.

Sempozyumun resmi etiketi #AnkaraFıtık2018 olarak belirlenmiştir.

5. Fıtık Okulu

image10

5. Fıtık Okulu Sivas'da!

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinin katkılarıyla; 21 Eylül 2018 tarihinde yapılacak sempozyum, teorik eğitimin yanında canlı ameliyatlar ile desteklenecektir.

Okul Başkanı, Cumhuriyet Üniv. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cihan Yıldırır.

Sempozyumun resmi etiketi #SivasFıtık2018 olarak belirlenmiştir.

4. Fıtık Okulu

image11

4. Fıtık Okulu Mersin'de!

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesinin katkılarıyla; 4-5 Mayıs 2018 tarihlerinde yapılacak toplantı, teorik eğitimin yanında canlı ameliyatlar ile desteklenecektir.

Okul Başkanı, Mersin Üniv. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi A.D. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Çolak.

Sempozyumun resmi etiketi #MersinFıtık2018 olarak belirlenmiştir.

Toplantı ile ilgili duyuruları ve güncellemeleri, Derneğimiz Facebook sayfasından takip edebilirsiniz!

International Hernia Congress 2018

image12

Uluslararası Fıtık Kongresi Miami'de!

Üç yılda bir, Amerika ve Avrupa'da dönüşümlü olarak yapılan Uluslararası Fıtık Kongresi, 12-15 Mart 2018 tarihlerinde Miami, ABD'de yapılacak. Kongrenin ev sahipliğini, Americas Hernia Society yapmaktadır.

Kongrenin resmi hashtag'ı #AHSEHS2018 olarak ilan edilmiştir

Monothematic Conference of EHS 2018

image13

The State of Art in Hernia Repair

Avrupa Fıtık Derneği, "Fıtık Onarımında Sanat" olarak dilimize çevirebileceğimiz, yeni bir kongre düzeni tasarladı. İlki; gelecek yıl, 9-11 Eylül 2018 tarihlerinde Lviv, Ukrayna'da gerçekleştirilecek.

Toplantı ile ilgili duyurular ve güncellemeleri, Derneğimiz Facebook sayfasından takip edebilirsiniz!